Disclaimer

Tot conținutul de pe site-ul PentruSanatateata.ro (denumit în continuare site-ul) aparține companiei Catalina&Alex (denumită în continuare Compania) și nu poate fi utilizată sau reprodusă în nici un fel fără consimțământul scris al Companiei.

Conținutul site-ului este gratuit și poate sau nu poate, în orice caz, să înlocuiască sfatul sau tratamentul profesional de către medici sau terapeuți instruiți. Conținutul poate fi depășit și defect și, prin urmare, nu trebuie niciodată egalat cu materiale informative autorizate.

Compania nu poate fi trasă la răspundere, în mod direct sau indirect, pentru niciun prejudiciu, inconvenient, pierdere sau altă formă de consecință care rezultă din utilizarea informațiilor de pe Site.

În cazul în care aveți îndoieli cu privire la conținutul site-ului, vă rugăm să contactați compania prin intermediul acestei adrese de e-mail: admin [A T] pentrusanatateata.ro sau unui terapeut autorizat sau unui medic instruit. În acest sens, Compania nu se angajează să răspundă la întrebări sau îndoieli. De asemenea, compania nu se angajează să furnizeze utilizatorilor site-ului informații suplimentare privind problemele medicale decât le-a scris deja.

Citiți aici politica de confidențialitate Google – și Google – Romanesque.